Με 10 ομάδες και 135 συμμετοχές , πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Ιανουαρίου το 1ο ομαδικό πρωτάθλημα μπλιτς της Ε,Σ,Σ,ΠΕ.Π. .

Οι επίσημες διοργανώσεις στην Ελλάδα έχουν αναβληθεί έτσι η συνάντηση είχε φιλικό χαρακτήρα με το τουρνουά να διεξάγεται στην δημοφιλή σκακιστική σελίδα www.lichess.org.

Η έγγραφή στο τουρνουά ήταν ελεύθερη χωρίς περιορισμούς σε ηλικία ή χώρα καταγωγής. Ενδεικτικά αγωνίστηκαν πολλοί σκακιστές από διάφορους συλλόγους της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Ο Ν.Ο. Καλαμάτας πήρε μέρος στους αγώνες με αρκετά παιδιά από την ακαδημία του, που συνεχίζει από τον Νοέμβριο τις δραστηριότητες της διαδικτυακά. Για το Ν.Ο.Κ. αγωνίστηκαν οι : Πουλόπουλος Ηλίας , Αθανασόπουλος Θοδωρής , Βέκκος Χρήστος , Σταμάτης Δραγώνας , Μιχαέλα Μουρκάκου , Πράσινος Γιώργος , Σπυρόπουλος Γιώργος , Μπουκουβάλας Χρήστος ,Πέτρος Διαμαντέας , Αποστόλης Σγούρος , Βαγγέλης Λαμπρόπουλος , Πετρόπουλος Θεόδωρος ,Λούκας Δημήτρης και ο Ιάσονας Μουτζούρης που βοήθησε το Ν.Ο.Κ. από την Αμερική!

Οι ομάδες που συμμετείχαν σε σειρά τελικής κατάταξης ήταν οι : Ο.Σ. Καλαμάτας , Α.Ο. Κρανιδίου , Π.Σ. Σπάρτης , Ν.Ο. Καλαμάτας , Σ.Ο.Άστρους , Σ.Ο.Φιλιατρών , Σ.Σ. Τρίπολης , Σ.Α. Αργοναύτης Κορινθίας ,Σ.Σ. Περσέας Άργους , Σ.Α. Ναυπλίου.

Τελική Βαθμολογία