Archive for Φεβρουάριος, 2019

Ο Ν.Ο Καλαμάτας κυπελλούχος Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. για το 2019 !

Η τελική φάση του κυπέλλου Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. πραγματοποιήθηκε το διήμερο 23-24 Φεβρουαρίου στην Καλαμάτα , στο ξενοδοχείο Pharae Palace . Συμμετείχαν οι ομάδες των Α.Ο. Κρανιδίου , Π.Σ. Σπάρτης , Σ.Ο. Φιλιατρών και Ν.Ο. Καλαμάτας. Κυπελλούχος για το 2019 αναδείχθηκε ο Ν.Ο. Καλαμάτας!

Ο Ν.Ο.Κ. στον πρώτο γύρο κέρδισε με 2.5 – 1.5 την ομάδα του Α.Ο. Κρανιδίου και στον τελικό της Κυριακής πήρε τη νίκη  με 3-1 επί του Σ.Ο. Φιλιατρών. Την δεύτερη και τρίτη θέση κατέκτησαν οι ομάδες των Σ.Ο. Φιλιατρών και Α.Ο. Κρανιδίου.

Με την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας αγωνίστηκαν οι Μακροπούλου Μαρίνα , Σγούρος Απόστολος , Μπελιώτης Γιώργος και Τσεκούρας Θοδωρής.

Παράλληλα με την διοργάνωση του κυπέλλου πραγματοποιήθηκε η φιλική ομαδική συνάντηση ” Τάκης Ρουμπέας ” , αφιερωμένη στον αείμνηστο έφορο του Ν.Ο.Κ. , με τη συμμετοχή 20 ατόμων.

Η Καλαματιανή ομάδα θα συνεχίσει τους αγώνες της στο 37ο πανελλήνιο ομαδικό κύπελλο στις 2 Ιουνίου όπου θα αντιμετωπίσει σε αγώνες μπαράζ μια από τις 4 ομάδες της τελικής φάσης του κυπέλλου Αττικής. Η νικήτρια ομάδα θα περάσει στο final 8 της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα το διήμερο 1-2 Ιουλίου.

 

Tags: , ,

Στην Καλαμάτα θα διεξαχθεί η τελική φάση του κυπέλλου Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. 2019

O Ν.Ο. Καλαμάτας θα διοργανώσει την τελική φάση του κυπέλλου Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Pharae Palace από τις 23 έως τις  24 Φεβρουαρίου. Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος είναι οι : Α.Ο. Κρανιδίου , Π.Σ. Σπάρτης , Σ.Ο. Φιλιατρών και  Ν.Ο. Καλαμάτας.

Τα ζευγάρια του πρώτου γύρου είναι : Ν.Ο. Καλαμάτας – Α.Ο. Κρανιδίου και Π.Σ. Σπάρτης – Σ.Ο. Φιλιατρών.

Παράλληλα με το κύπελλο Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. στο Parae Palace θα διεξαχθεί η φιλική συνάντηση ” Τάκης Ρουμπέας ¨ αφιερωμένη στον αείμνηστο έφορο του σκακιστικού τμήματος του Ν.Ο. Καλαμάτας.

 

 

Tags: , ,

Στο Elite πραγμαποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας

 

Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στο ξενοδοχείο ELITE. Παράλληλα έγινε και συλλογή τροφίμων για τα Παιδικά Χωρία SOS.

Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας βράβευσε τους αθλητές όλων των τμημάτων του , που διακρίθηκαν το 2018.

Από το σκακιστικό τμήμα βραβεύτηκαν οι : Δραγώνας Σταμάτης , Κουμουνδούρος Παναγιώτης , Κουντούρη Χριστίνα , Αθανασοπούλου Ανδριάνα , Παντελοπούλου Ελεάνα , Παντελοπούλου Δέσποινα , Αθανασόπουλος Θεόδωρος , Πουλόπουλος Ηλίας , Θωμαΐδης Παναγίωτης , Λιάκος Χρήστος και Λούκα Μαριάνθη.

Tags: