Archive for Ιούνιος, 2018

Λήξη των μαθημάτων στην σκακιστική ακαδημία του Ν.Ο. Καλαμάτας!

Με ένα ομαδικό τουρνουά (φυτευτό) έληξαν το Σάββατο 30 Ιουνίου τα μαθήματα στην σκακιστική ακαδημία του Ν.Ο. Καλαμάτας.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ακόλουθες ομάδες : ΑΕΚ , Νοκτζήδες , Ότι να ΄ναι , Καφενόβιοι , Ασπρόμαυροι , Σκακιστές , Ο Χρήστος και ο Άχρηστος , ΚΚ , Γκράντμαιτρ , Ποτέ ισοπαλία.

Το καλοκαίρι θα είναι πλούσιο σε αγωνιστική δράση καθώς αύριο Κυριακή 1 Ιουλίου ο Ν.Ο.Κ. θα πάρει μέρος με 4 ομάδες στο ομαδικό τουρνουά ράπιντ της ΕΣΣΠΕΠ που θα διεξαχθεί στα Φιλιατρά.

Από τις 8 έως τις 15 Ιουλίου ο Ν.Ο. Καλαμάτας θα έχει δύσκολο έργο καθώς θα λάβει μέρος στην τελική φάση του 36ου πανελληνίου ομαδικού κυπέλλου Ελλάδας (final 8) και στο 46ο ομαδικό πρωτάθλημα Α’ εθνικής !

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας ! Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν πάλι στις 5 Σεπτεμβρίου ! Μέχρι τότε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους !

Tags:

10ο μπλιτς Ν.Ο. Καλαμάτας !

 

 

 

 

Nokchess : 19.20

Τουρνουά Αρχαρίων ΩΜΕΓΑ !

 

 

 

Με επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 17 Ιουνίου , στο εντευκτήριο της σκακιστικής ακαδημίας του Ν.Ο. Καλαμάτας , το 7ο εσωτερικό πρωτάθλημα ράπιντ αρχαρίων ΩΜΕΓΑ.

Ήταν μια καλή ευκαιρία για αρκετά παιδιά να γνωρίσουν το αγωνιστικό σκάκι και να εξοικειωθούν με τους κανόνες του παιχνιδιού. Όλα τα παιδιά βραβεύτηκαν για την προσπάθεια τους με μετάλλια και επαίνους.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι πρώτος στην τελική βαθμολογία του τουρνουά ήταν ο Κυριακόπουλος Νικόλας σε ισοβαθμία με τον Κατερινόπουλο Κωνσταντίνο με 4.5 βαθμούς σε πέντε αγώνες. , την τρίτη θέση κέρδισε ο Ηλίας Λαπιώτης με 3 βαθμούς. Στο τουρνουά πήραν μέρος οι : Σταματελόπουλος Γεώργιος , Σπυρόπουλος Γεώργιος , Κονταξής Παναγιώτης ,Τσαρτσάλης Μάριος , Κωνσταντακόπουλος Μάριος , Παπατζιμοπούλου Μάνια , Ξυγκώρος Παναγιώτης , Φράγκος Παναγιώτης ,Κελέσης Κωνσταντίνος , Κασιδάκης Γεώργιος , Σταυροπούλου Ηρώ , Παναγόπουλος Πέτρος , Κονταξή Λυδία.

Χορηγός των αγώνων ήταν η εταιρία ΩΜΕΓΑ , την οποία ευχαριστούμε θερμά !

 

Nokchess : 22.20

Tags: ,