Archive for Οκτώβριος, 2020

Ο Ν.Ο. Καλαμάτας προκρίθηκε στους 8 του κυπέλλου Ελλάδας!

Μια σημαντική επιτυχία σημείωσε ο Ν.Ο. Καλαμάτας στο κύπελλο Ελλάδας την Κυριακή 11 Οκτωβρίου.

Ο Ν.Ο.Κ. έπαιξε στον Πειραιά με τη δυνατή ομάδα του Πειραϊκού Ο.Σ. και κέρδισε με 2.5 – 1.5. Τα αναλυτικά αποτελέσματα της συνάντησης ήταν :

Πειραϊκός Ο.Σ – Ν.Ο. Καλαμάτας ” Ο Ποσειδών ”

Κοφίδης Ανδρέας – Σγούρος Απόστολος 1-0

Κασιούμης Βασίλης – Μπελιώτης Γιώργος 0-1

ΑλεξάκηςΓιώργος – Τσεκούρας Θοδωρής ½ – ½

Σιδηρόπουλος Νικόλαος – Μακροπούλου Μαρίνα 0-1

Αρχηγός του Ν.Ο.Κ. ήταν ο Αργύρης Κινόπουλος.

Με τη νίκη αυτή η καλαματιανή ομάδα προκρίθηκε στην επόμενη φάση των μπαράζ ,που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Οκτωβρίου και θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΑΜΕΣ Νέας Ερυθραίας η οποία κέρδισε το κύπελλο Ελλάδας το 2019!

Facebook – Σκακιστική Ακαδημία Ν.Ο. Καλαμάτας

Tags: ,

Τουρνουά προπόνησης διεξήχθη το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στο Ν.Ο. Καλαμάτας

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στο τμήμα προχωρημένων της σκακιστικής ακαδημίας του Ν.Ο.Κ., πραγματοποιήθηκε ένα τουρνουά Blitz 5 γύρων.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος οι : Ρομπάκη Μαρία , Αγγελακάκης Δημήτρης , Αθανασόπουλος Ηλίας , Δραγώνας Γιώργος , Αθανασόπουλος Ηλίας ,Πουλόπουλος Ηλίας , Κατασαρέας Μιχάλης , Βέκκος Χρήστος , Δραγώνας Σταμάτης.

Νικητής του τουρνουά ήταν ο Θοδωρής Αθανασόπουλος , δεύτερος στην τελική κατάταξη ήταν ο Ηλίας Πουλόπουλος και τρίτος ο Σταμάτης Δραγώνας.

Τα μαθήματα και οι εγγραφές συνεχίζονται στην σκακιστική ακαδημία του Ν.Ο.Κ. κανονικά εφαρμόζοντας αυστηρά το προβλεπόμενο υγειονομικό πρωτόκολλο της Ε.Σ.Ο. .

Facebook – Σκακιστική Ακαδημία Ν.Ο. Καλαμάτας

Tags: , ,

Με επιτυχία διεξήχθη το 8ο Νεανικό Ράπιντ Ν.Ο. Καλαμάτας

 

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου διεξήχθη , στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Καλαμάτας ,το 8ο Νεανικό Ράπιντ ¨ Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας¨.

Τα παιδιά επέδειξαν μεγάλη αγωνιστικότητα και συνεργάστηκαν άψογα ώστε να πραγματοποιηθεί ένα όμορφο σκακιστικό τουρνουά με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα του αγωνιστικού υγειονομικού πρωτοκόλλου της Ε.Σ.Ο..

Στο τουρνουά συμμετείχαν 14 σκακιστές-σκακίστριες που ήταν οι (με αλφαβητική σειρά) : Αργυριάδης Γιώργος , Βασιλοπούλου Άννα , Κάππος Αθανάσιος , Καψαλόποδας Αντώνης , Κουντούρη Χριστίνα , Μακρής Μάριος , Μουρκάκου Μιχαέλα , Ξυπόλιτος Βασίλης , Ποντίκης Βασίλης , Ποντίκης Στέφανος , Σταματελόπουλος Γιώργος , Σκουρτσίδης Άγγελος , Φύκιρης Περικλής.

Νικητής του τουρνουά αναδείχτηκε ο Άγγελος Σκουρτσίδης , δεύτερη στην τελική κατάταξη ήταν η Χριστίνα Κουντούρη και τρίτος ο Μάριος Μακρής . Πρώτο κορίτσι του τουρνουά ήταν η Άννα Βασιλοπούλου και πρώτος στην κατηγορία κάτω των 8 ετών ο Αντώνης Καψαλόποδας.

Το σκακιστικό τμήμα του Ν.Ο.Κ. θα ήθελε να εκφράσει , για μια φορά ακόμη , τις θερμές του ευχαριστίες προς το Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας για τη συνεχή αρωγή του προς την σκακιστική ακαδημία του Ν.Ο. Καλαμάτας .

Tags: ,