Archive for Απρίλιος, 2019

Το πρόγραμμα προπονήσεων στις διακοπές του Πάσχα

Tags: ,

Η Μαρίνα Μακροπούλου κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στο πανερωπαϊκό πρωτάθλημα!

(Φωτογραφία – Ανδρέας Κοντοκάνης )

Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία σημείωσε η σκακίστρια του Ν.Ο. Καλαμάτας Μαρίνα Μακροπούλου!

Στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα +50 που διεξήχθη στην Ρόδο από τις 6 έως τις 14 Απριλίου κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στη κατηγορία των γυναικών! Η Μαρίνα ισοβάθμησε με την Ρωσίδα Τατιάνα Γκραμπούζοβα έχοντας 5.5. βαθμούς σε 9 αγώνες.

Να σημειωθεί ότι η κατηγορία των γυναικών ήτα ενσωματωμένη στην ανοιχτή κατηγορία γεγονός που αύξησε τον δείκτη δυσκολίας του τουρνουά.

Η Ελληνίδα σκακίστρια κερδίζει το τρίτο μετάλλιο της σε παγκόσμιο ή ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τα τρία τελευταία χρόνια. Η Μαρίνα Μακροπούλου εκτός από τις παγκόσμιες και ευρωπαϊκές επιτυχίες κατέχει και το ρεκόρ πρωταθλημάτων στην Ελλάδα , καθώς είναι κάτοχος εννέα πρωταθλημάτων στην κατηγορία των γυναικών.

Ο Ν.Ο. Καλαμάτας της εύχεται την επόμενη χρονιά να μας φέρει και το χρυσό μετάλλιο !

Μπράβο Μαρίνα !

Τελική βαθμολογία

Tags: ,

Ατομικά πρωταθλήματα ανδρών-γυναικών ΕΣΣΠΕΠ 2019

 

 

Τα ατομικά πρωταθλήματα ανδρών γυναικών της ΕΣΣΠΕΠ για το 2019 πραγματοποιήθηκαν στην Τρίπολη (ξενοδοχείο Παλατίνο ) από τις 5 έως τις 7 Απριλίου στην Τρίπολη.

Το τουρνουά ήταν χωρισμένο σε 2 ομίλους με την συμμετοχή 51 ατόμων. Ο Ν.Ο. Καλαμάτας εκπροσωπήθηκε από 4 αθλητές του στον Α όμιλο και 14 αθλητές του στον Β όμιλο. Οι σκακιστές-σκακίστριες που συμμετείχαν από τον Καλαματιανό σύλλογο ήταν οι : Κελέσης Κωνσταντίνος , Κυριακόπουλος Νικόλας , Δραγώνας Σταμάτης , Κατερινόπουλος Κωνσταντίνος , Κουμουνδούρος Παναγιώτης , Ζιώγος Ραφαήλ , Ζιώγος Δημήτριος , Σπυρόπουλος Παναγιώτης , Σπυρόπουλος Γιώργος , Κουντούρη Χριστίνα , Ταβουλαρέας Νικόλας , Κατσαρέας Κωνσταντίνος , Βέκκος Χρήστος , Αθανασόπουλος Θεόδωρος , Αθανασοπούλου Ανδριάνα , Σαραντόπουλος Κωνσταντίνος , Πουλόπουλος Ηλίας , Μπούρας Παναγιώτης.

Νικήτρια στον Β όμιλο ήταν η σκακίστρια του Ν.Ο.Κ.  Αθανασοπούλου Ανδριάνα με 5 βαθμούς σε 5 αγώνες. Από το Ν.Ο.Κ. διακρίθηκαν οι Κατσαρέας Κωνσταντής και Πουλόπουλος Ηλίας που βραβεύτηκαν με μετάλλια στις κατηγορίες Α-12 στον Β όμιλο και Α-16 στον Α όμιλο .

Πρωταθλητής ανδρών της ΕΣΣΠΕΠ ήταν ο 16αχρονος Κορμάς Γεώργιος και πρωταθλήτρια γυναικών η Μαρία Ρομπάκη.

Τους αγώνες διοργάνωσαν ο Σ.Σ. Τρίπολης και η ΕΣΣΠΕΠ.

Αναλυτικά αποτελέσματα και τελικές βαθμολογίες

Α Όμιλος

Β Όμιλος

Tags: ,