Archive for Μάιος, 2022

18ο Τουρνουά μπλιτς ¨Ηλιάδης Ελαιοτριβείο¨ αποτελέσματα

Ο Ν.Ο. Καλαμάτας διοργάνωσε ένα ακόμη σκακιστικό τουρνουά την Κυριακή 29 Μαΐου. Στην αίθουσα της σκακιστικής ακαδημίας του Ν.Ο.Κ. πραγματοποιήθηκε το 18ο τουρνουά μπλιτς “Ηλιάδης Ελαιοτριβείο”.

Νικητής του τουρνουά ήταν ο Χάινζ Ματίτσκα με 6 βαθμούς σε 7 αγώνες. Στην δεύτερη θέση της τελικής κατάταξης τον ακολούθησε ο Ηλίας Πουλόπουλος και το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος. Στις νεανικές κατηγορίες βραβεύτηκαν οι Άγγελος Μαστορίδης , Χριστίνα Κουντούρη και Άννα Βασιλοπούλου.

Στο τουρνουά πήραν μέρος οι : Αλέξανδρος Λαμπρακόπουλος , Αργύρης Κινόπουλος , Πέτρος Διαμαντέας , Μανώλης Μουτζούρης , Λάμπρος Στέφανος , Δαμιανός Διασάκος , Δημήτρης Πετρόπουλος.

Οι σκακιστικές εκδηλώσεις στο Ν.Ο.Κ. θα συνεχιστούν τον Ιούνιο με την διεξαγωγή τεσσάρων τουρνουά για αρχάριους και προχωρημένους σκακιστές.

18ο τουρνουά μπλιτς ” Ηλιάδης Ελαιοτριβείο¨ – Τελική βαθμολογία

Tags: ,

18ο Τουρνουά Blitz “Ηλιάδης Ελαιοτριβείο”

10ο τουρνουά ράπιντ Ν.Ο. Καλαμάτας αποτελέσματα

To 10ο τουρνουά ράπιντ του Ν.Ο. Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Μαΐου στο εντευκτήριο της σκακιστικής ακαδημίας του Ν.Ο.Κ. με 17 συμμετοχές.

Στην πρώτη θέση του τουρνουά είχαμε 2 σκακιστές με 4 βαθμούς σε 5 αγώνες , με τα κριτήρια ισοβαθμίας να δίνουν την πρώτη θέση στον Πέτρο Διαμαντέα και την δεύτερη στον Θοδωρή Αθανασόπουλο. Στην τρίτη θέση ισοβάθμησαν οι Kateryna Onipko , Μανώλης Μουτζούρης και Σταμάτης Καλογεράκος. Στο τουρνουά πήραν μέρος οι (με σειρά τελικής κατάταξης) : Παναγιώτης Θωμαΐδης , Αλέξανδρος Λαμπρακόπουλος , Αργύρης Κινόπουλος , Γιώργος Δικαίος , Φάνης Διακουμέας , Χρήστος Βέκκος , Λάμπρος Στέφανος , Δημήτρης Πετρόπουλος , Νικόλας Πετροπουλέας , Νικόλας Κυριακόπουλος , Άγγελος Μαστορίδης , Θοδωρής Πετρόπουλος.

Στο τουρνουά μας είχαμε και μια πολύ ευχάριστη συμμετοχή. Η Kateryna Onipko (10 χρονών) έχει έρθει με την οικογένεια της στην Μεσσηνία από το Κίεβο. Πρόκειται για μια ανερχόμενη σκακίστρια, είναι πρωταθλήτρια Κιέβου στην κατηγορία της και στα πρόσφατα παγκόσμια πρωταθλήματα γρήγορου σκακιού που πραγματοποιήθηκαν στην Ρόδο, κέρδισε τα χρυσά μετάλλια στην κατηγορία της!

Τα τουρνουά στο Ν.Ο.Κ. θα συνεχιστούν στις 29 Μαΐου , με το 18o τουρνουά μπλιτς του Ν.Ο. Καλαμάτας.

Βαθμολογία – αποτελέσματα

Tags: ,

10ο Τουρνουά Ράπιντ Ν.Ο. Καλαμάτας

Tags: ,