Archive for Ιανουάριος, 2020

Ατομικά πρωταθλήματα παίδων-κορασίδων Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. 2020

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 26 Νοεμβρίου τα ατομικά πρωταθλήματα παίδων-κορασίδων της ΕΣΣΠΕΠ για το 2020. Στους αγώνες πήραν μέρος 51 παιδιά από 7 συλλόγους.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους καθώς και σε όλους όσους συντέλεσαν στον να πραγματοποιηθεί μια όμορφη διοργάνωση!

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην διοίκηση και το προσωπικό του Pharae Palace Hotel για την άψογη συνεργασία

Κατηγορία κορασίδων τελική βαθμολογία

Κατηγορία αγοριών 08-10 τελική βαθμολογία

Κατηγορία αγοριών 12 τελική βαθμολογία

Κατηγορία αγοριών 14 τελική βαθμολογία

Κατηγορία αγοριών 16 τελική βαθμολογία

Tags: , , ,

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από την σκακιστική ακαδημία του Ν.Ο Καλαμάτας!

 

 

Tags:

Ατομικά πρωταθλήματα παίδων-κορασίδων Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. 2020!

 

 

Από τις 24 έως τις 26 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν στην Καλαμάτα , στο Pharae Palace Hotel,  τα ατομικά πρωταθλήματα παίδων -κορασίδων της Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. για το 2020.

Διοργανωτές θα είναι ο Ν.Ο. Καλαμάτας ¨ Ο Ποσειδών ¨ και η Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. !

12 Ιανουαρίου μια σκακιστική Κυριακή!

 

Μια σκακιστική Κυριακή είχαμε στο Ν.Ο.Κ. στις 12 Ιανουαρίου καθώς το σκακιστικό τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας διοργάνωσε δύο τουρνουά.

Στις 10.30 πραγματοποιήθηκε το 7ο νεανικό τουρνουά ¨Φροντιστήριο Μ.Ε Τσιάλας¨ με τη συμμετοχή 31 παιδιών.

Το χρυσό μετάλλιο στο 7ο νεανικό ράπιντ κέρδισε ο Ρούτσης Παναγιώτης , δεύτερος στην τελική κατάταξη ήταν ο Πετροπουλέας Νικόλας και τρίτος ο Φύκιρης Περικλής. Πρώτο κορίτσι του τουρνουά και δεύτερη στην γενική κατάταξη ήταν η Χριστίνα Κουντούρη.

Στους αγώνες πήραν μέρος οι : Ρούτσης Παναγιώτης , Κουντούρη Χριστίνα , Πετροπουλεάς Νικόλας , Φύκιρης Περικλής , Πιερρακέας Θοδωρής , Σταματελόπουλος Γιώργος , Ξυπόλιτος Βασίλης, Χελάς Νικόλαος, Τσαρτσάλης Μάριος ,Τσιάτσιος Μιχάλης ,Μακρής Μάριος , Καψαλόποδας Αντώνης , Μουρκάκου Μιχαέλα , Ποντίκης Στέφανος , Μάρκος Ηλίας , Λιανός Κωνσταντίνος, Καπράλος Γεώργιος ,Στραφκάκης Αρσένης ,Αγελλόπουλος Κωνσταντίνος , Βασιλοπούλου Άννα , Γελάσης Δημήτριος , Βλάσση Ιωάννα, Ποντίκης Πάνος ,Αργυριάδης Γιώργος , Πράσινος Γιώργος ,Κάππος Αθανάσιος ,Κλείσα Μιράντα , Πετρουλάκη Πηνελόπη, Ποντίκης Βασίλης , Γιαννουλάκης Πάνος και Σολωμός Άγγελος.

Την ίδια μέρα στις 17.30 διεξήχθη το 11ο τουρνουά μπλιτς ¨Φροντιστήριο Μ.Ε Τσιάλας¨ με 22 συμμετοχές.

Νικητής του τουρνουά ήταν ο Φώτης Πετριτάι με 8 βαθμούς σε 9 αγώνες , στην δεύτερη θέση ισοβάθμησαν οι Καρούντζος Νικόλαος και Λιάκος Χρήστος με 7 βαθμούς κερδίζοντας το αργυρό και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα. Πρώτη γυναίκα του τουρνουά ήταν η Ανδριάνα Αθανασοπούλου.

Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε τα αναλυτικά αποτελέσματα του τουρνουά  11ο μπλιτς Ν.Ο. Καλαμάτας.

Μαζί με τις απονομές για το 11ο τουρνουά μπλιτς πραγματοποιήθηκαν και οι απονομές για το 10ο ανοιχτό τουρνουά ¨Φροντιστήριο Μ.Ε, Τσιάλας¨ που ολοκληρώθηκε στις 22 Δεκεμβρίου.

Tags: , ,

11ο τουρνουά μπλιτς ” Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας”

 

 

 

 

 

Tags: ,

7ο νεανικό ράπιντ Ν.Ο. Καλαμάτας

 

 

 

 

 

Tags: ,

Καλή Χρονιά !