Archive for Δεκέμβριος, 2023

Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα μαθημάτων!

Tags:

Απονομές για το 21ο ράπιντ ¨Super Markets ΜΟΥΡΓΗ¨ και το 9ο ανοιχτό τουρνουά ¨ Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας¨!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στην αίθουσα της σκακιστικής ακαδημίας του Ν.Ο. Καλαμάτας το 21ο τουρνουά ράπιντ ¨Super Markets ΜΟΥΡΓΗ¨.

Νικητής του τουρνουά ήταν ο Μανώλης Μουτζούρης , την δεύτερη θέση κέρδισε η Κατερίνα Όνιπκο και τρίτος στην τελική κατάταξη ήταν ο Γιώργος Νινιός. Πρώτη γυναίκα του τουρνουά ήταν η Άννα Βασιλοπούλου.

Τελική βαθμολογία

Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκαν και οι απονομές των επάθλων για το 9ο ανοιχτό τουρνουά ¨ Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας¨ που ολοκληρώθηκε στις 10 Δεκεμβρίου!

Νικητής του τουρνουά ήταν ο Παναγιώτης Κόντος , στην δεύτερη θέση ισοβάθμησαν οι Κατερίνα Αλειφέρη και ο Πέτρος Διαμαντεάς. Πρώτη γυναίκα του τουρνουά αναδείχτηκε η Χριστίνα Κουντούρη. Πρώτος στην κατηγορία Κ18 ήταν ο Ηλίας Νινιός , πρώτος στην κατηγορία Κ12 ήταν ο Παύλος Κατσιλιέρης και στην κατηγορία Κ10 είχαμε τριπλή ισοβαθμία με τους Θάνο Κορομηλά , Δημήτρη Παπανικολόπουλο και Μάριο Μακρή.

Tags: , ,

Φιλική ομαδική συνάντηση Ν.Ο. Καλαμάτας – 8ο Γυμνάσιο Αχαρνών!

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε φιλική ομαδική συνάντηση μεταξύ του Ν.Ο. Καλαμάτας και του 8ου Γυμνασίου Αχαρνών!

Με μεγάλη μας χαρά φιλοξενήσαμε τους μαθητές και το καθηγητή τους κ. Γιάννη Βλαχάκη οι οποίοι βρίσκονται στην Καλαμάτα για τριήμερη εκδρομή στα πλαίσια ενός πολιτιστικού προγράμματος με τίτλο “ Σκάκι και Ευρωπαϊκή λογοτεχνία”!

Tags: ,

Ολοκληρώθηκε το 9ο ανοιχτό τουρνουά “Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας”!

Ολοκληρώθηκε το 9ο ανοιχτό τουρνουά “ Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας”!Μπράβο σε μικρούς και μεγάλους για το όμορφο κλίμα και τις ενδιαφέρουσες παρτίδες!

Αποτελέσματα 6ου γύρου

Τελική Βαθμολογία

Tags: ,

21ο τουρνουά ράπιντ “Super Markets ΜΟΥΡΓΗ”

Tags: ,

9ο ανοιχτό τουρνουά “Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας” – Αποτελέσματα 5ου γύρου και κλήρωση 6ου γύρου!

9ο ανοιχτό τουρνουά “ Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας“.

Αποτελέσματα 5ου γύρου

Κλήρωση 6ου γύρου

Tags: ,