Archive for Φεβρουάριος, 2020

Κυπελλούχος ΕΣΣΠΕΠ για το 2020 αναδείχτηκε ο Ν.Ο. Καλαμάτας !

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το σκακιστικό διήμερο που διοργάνωσε ο Ν.Ο. Καλαμάτας στην Καλαμάτα το σαββατοκύριακο 22-23 Φεβρουαρίου.

Στο Pharae Palace διεξήχθησαν το final 4 κυπέλλου της Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. και το 2ο ομαδικό τουρνουά ¨Τάκης Ρουμπέας¨.

Κυπελλούχος για το 2020 αναδείχτηκε ο Ν.Ο. Καλαμάτας μετά τη νίκη του στον τελικό της Κυριακής επί του Σ.Ο. Φιλιατρών με 2.5 – 1.5. Το Σάββατο στα ημιτελικά ο Ν.Ο.Κ. είχε κερδίσει την ομάδα της Π.Σ. Σπάρτης με 2.5 – 1.5. Την τρίτη θέση πήρε η ομάδα της Π.Σ. Σπάρτης που κέρδισε στον μικρό τελικό την ομάδα του Σ.Ο. Άστρους.

Με την ομάδα του Ν.Ο.Κ. αγωνίστηκαν οι Μακροπούλου Μαρίνα , Σγούρος Απόστολος , Μπελιώτης Γιώργος και Τσεκούρας Θοδωρής.

Στο 2ο ομαδικό τουρνουά ¨ Τάκης Ρουμπέας¨ πήραν μέρος 27 άτομα για να τιμήσουν τη μνήμη του Τάκη Ρουμπέα , που διετέλεσε έφορος του σκακιστικού τμήματος για μια σειρά ετών και συνέβαλε καθοριστικά στην διάδοση του σκακιού στην Καλαμάτα.

Στο 2ο ομαδικό τουρνουά ¨Τάκης Ρουμπέας πήραν μέρος οι ακόλουθοι σκακιστές-σκακίστριες : Σακκάς Τάκης , Καλογεράκος Σταμάτης , Κινόπουλος Αργύρης , Μαυρομιχάλης Κωνσταντίνος , Πουλόπουλος Ηλίας , Λαμπρακόπουλος Αλέξανδρος . Αθανασόπουλος Θοδωρής , Σαραντόπουλος Κωνσταντίνος , Αθανασόπουλος Ηλίας ,Κόντος Παναγιώτης ,Ταγκαλάκη Ιωάννα , Σπυρόπουλος Παναγιώτης Β , Δραγώνας Γεώργιος , Δραγώνας Σταμάτης , Βεκκος Χρήστος ,Αθανασοπούλου Ανδριάνα , Σπυρόπουλος Παναγιώτης , Σπυροπούλου Αναστασία , Κορμά Ελένη , Πετροπουλέας Νικόλας , Φύκιρης Περικλής , Τσιάτσιος Μιχάλης ,Κελέσης Κωνσταντίνος ,Βασιλοπούλου Άννα , Σπυρόπουλος Γεώργιος ,Σταματελόπουλος Γιώργος , Ξυπόλιτος Βασίλης.

Επικεφαλής διαιτητής των αγώνων ήταν ο Πέτρος Διαμαντέας.

Ο Ν.Ο. Καλαμάτας κέρδισε και το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας και θα διεκδικήσει σε αγώνα μπαράζ στις 7 Ιουνίου την συμμετοχή του στο final 8 του 38ου πανελληνίου κυπέλλου Ελλάδας.

Tags: , , ,

Final 4 Κυπέλλου Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. 2020

Το σκακιστικό τμήμα του Ν.Ο. Καλαμάτας θα διοργανώσει δύο ακόμη σημαντικά τουρνουά στην Καλαμάτα , το σαββατοκύριακο 22-23 Φεβρουαρίου.

Στο Pharae Palace θα διεξαχθούν το final 4 κυπέλλου της Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. για το 2020 με τη συμμετοχή των Σ.Ο. Άστρους , Σ.Ο. Φιλιατρών , Π.Σ. Σπάρτης , Ν.Ο. Καλαμάτας. Τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι Σ.Ο. Άστρους – Σ.Ο. Φιλιατών και Ν.Ο. Καλαμάτας – Π.Σ. Σπάρτης.

Παράλληλα με το final 4 θα διεξαχθεί το 2ο ομαδικό τουρνουά ¨Τάκης Ρουμπέας¨ εις μνήμη του εφόρου του σκακιστικού τμήματος του Ν.Ο.Κ. Τάκη Ρουμπέα.

Να ευχηθούμε καλές παρτίδες σε όλους!

 

 

 

Tags: ,

2ο Σκακιστικό Τουρνουά ” Τάκης Ρουμπέας”

 

Tags: ,