Archive for Αύγουστος, 2022

Έναρξη εγγραφών στις 5 Σεπτεμβρίου!

Tags: ,

Με 7 σκακιστές-σκακίστριες συμμετείχε ο Ν.Ο.Κ. στο 31ο διεθνές τουρνουά της Καβάλας!

Με πολλές καλές παρτίδες και αρκετές εμπειρίες επέστρεψαν οι σκακιστές του Ν.Ο.Κ. από την Καβάλα.

Στην όμορφη πόλη της Μακεδονίας διεξήχθη , από τις 26 Ιουλίου έως και τις 2 Αυγούστου , το 31ο διεθνές τουρνουά της Καβάλας στο οποίο συμμετείχαν 7 σκακιστές – σκακίστριες του Ν.Ο. Καλαμάτας.

Οι σκακιστές – σκακίστριες που εκπροσώπησαν το Ν.Ο.Κ. στην Καβάλα ήταν οι : Μαριάνθη Λούκα ,Μαρία Φράγκου , Άννα Βασιλοπούλου , Νικόλας Κυριακόπουλος , Άγγελος Μαστορίδης , Αλέξανδρος Λαμπρακόπουλος , Μανώλης Μουτζούρης. Την ομάδα συνόδεψε ο προπονητής του Ν.Ο.Κ. κος Θοδωρής Τσεκούρας.

Στο τουρνουά πήραν μέρος 238 άτομα από 16 διαφορετικές χώρες που χωρίστηκαν σε 4 ομίλους ανάλογα με την δυναμικότητα τους (rating). Στον Α όμιλο αγωνίστηκαν 80 άτομα , στον Β όμιλο 68 άτομα , στον Γ όμιλο 70 άτομα και στον Δ όμιλο 20 σκακιστές.

Το τουρνουά ήταν μια εξαιρετική προπόνηση για τους σκακιστές του Ν.Ο.Κ. . Το επίπεδο των σκακιστών που αντιμετώπισαν ήταν αρκετά υψηλό , γεγονός που θα τους βοηθήσει στο να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με το τι απαιτείται ώστε να βελτιωθούν στο μέλλον. Ιδιαίτερα οι μικρότεροι σκακιστές μας , αν και αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε ένα τόσο δυνατό τουρνουά , θα είναι πολλαπλά ωφελημένοι από τις εμπειρίες και τις γνώσεις που αποκόμισαν.

Αποτελέσματα – Βαθμολογίες

Tags: ,