Archive for Φεβρουάριος, 2021

Με 38 σκακιστές συμμετείχε ο Ν.Ο.Κ. σε διαδικτυακά τουρνουά την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου

Με 38 σκακιστές πήρε μέρος στα διαδικτυακά τουρνουά της Κυριακής ο Ν.Ο. Καλαμάτας που συνεχίζει τις δραστηριότητες του αποκλειστικά στο διαδίκτυο.

Στα τουρνουά αγωνίστηκαν πολλά παιδιά από την σκακιστική ακαδημία του , ενήλικοι σκακιστές που ανήκουν στην δύναμη του Ν.Ο.Κ. και μερικοί Καλαματιανοί σκακιστές που θέλησαν να παίξουν με την διαδικτυακή ομάδα του Ν.Ο.Κ. και τους οποίους ευχαριστούμε.

Η επόμενη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου με το Ν.Ο.Κ. να διεκδικεί την άνοδο του στην επόμενη κατηγορία των ομαδικών πρωταθλημάτων που συμμετέχουν ομάδες από όλο τον κόσμο.

https://lichess.org/tournament/N0HnHZON

Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου ο Ν.Ο.Κ. θα αγωνιστεί σε ένα πανευρωπαϊκό ομαδικό πρωτάθλημα στο οποίο θα πάρουν μέρος 200 ομάδες και χιλιάδες σκακιστές!

https://lichess.org/tournament/BcgWwVVv

Στα τουρνουά μπορεί να πάρει μέρος με την Καλαματιανή ομάδα κάθε φίλος του σκακιού , ακολουθώντας δύο βήματα . Να εγγραφεί δωρεάν στην σκακιστική σελίδα www.lichess.org και μετά να εγγραφεί και στην ομάδα του Ν.Ο.Κ. (N.C. Kalamata – Chess Academy ) στο lichess https://lichess.org/team/nc-kalamata-chess-academ

 

 

Tags: , ,

Δεκάδες σκακιστές του Ν.Ο.Κ. αγωνίστηκαν σε διαδικτυακά τουρνουά την Κυριακή 31 Ιανουαρίου! !

 

 

Οι σκακιστικές διαδικτυακές μάχες του Ν.Ο. Καλαμάτας συνεχίστηκαν την Κυριακή 31 Ιανουαρίου.

Η συνάντηση που ξεχώρισε ήταν η φιλική συνάντηση της ακαδημίας του Ν.Ο. Καλαμάτας με την Σ.Α. “Αργοναύτης” Κορινθίας. Κάθε ομάδα αγωνίστηκε με 11 σκακιστές-σκακίστριες σε ένα τουρνουά (rapid) που η διάρκεια του ήταν 2 ώρες. Η ομάδα του Αργοναύτη κέρδισε με συνολικό σκορ 90-69. Ο σκακιστής του Ν.Ο.Κ. Ηλίας Πουλόπουλος ήταν πρώτος στην ατομική βαθμολογία του τουρνουά με 18 βαθμούς.

Αξίζει να επισημάνουμε την άριστη συνεργασία μεταξύ των δύο σωματείων με το συγκεκριμένο τουρνουά να αποτελεί τη βάση και για μελλοντικές διαδικτυακές διοργανώσεις.

Με την ομάδα του Ν.Ο.Κ. αγωνίστηκαν οι ακόλουθοι αθλητές του : Ηλίας Πουλόπουλος , Θοδωρής Αθανασόπουλος , Χρήστος Βέκκος , Ηλίας Αθανασόπουλος , Ανδριάνα Αθανασοπούλου , Σταμάτης Δραγώνας , Νικόλας Κυριακόπουλος , Νικόλας Πετροπουλέας , Κωνσταντίνος Κελέσης , Γιώργος Σταματελόπουλος , Χριστίνα Κουντούρη.

Την ίδια μέρα η ομάδα του Ν.Ο.Κ. πήρε μέρος στο 6ο ομαδικό τουρνουά ράπιντ που διοργάνωσε η Α.Σ. Νέου Ψυχικού. Στο τουρνουά πήραν μέρος 15 ομάδες από όλη την Ελλάδα και συνολικά 189 σκακιστές. Στο τουρνουά η συμμετοχή ήταν ελεύθερη και εκτός από τους σκακιστές του Ν.Ο.Κ. αγωνίστηκαν και μερικοί Καλαματιανοί σκακιστές που ανήκουν σε άλλα σωματεία και τους ευχαριστούμε θερμά! Η σύνθεση του Ν.Ο.Κ. ήταν οι : Πέτρος Διαμαντέας , Ηλίας Πουλόπουλος ,Φώτης Πετριτάι , Μιχαέλα Μουρκάκου , Τάκης Σακκάς , Χρόνης Περράκης , Μανώλης Μουτζούρης ,Ηλίας Πετρουλάκης, Φάνης Διακουμέας , Θοδωρής Πετρόπουλος , Γιώργος Σπυρόπουλος , Γιώργος Πράσινος , Κώστας Σαραντόπουλος.

Η ομάδα του Ν.Ο.Κ. απο αυτή την εβδομάδα θα συμμετέχει κάθε Πέμπτη , Κυριακή και Τρίτη σε διεθνή διαδικτυακά τουρνουά στην σκακιστική πλατφόρμα www.lichess.org.

Η συμμετοχή με την ομάδα του Ν.Ο.Κ. είναι ελεύθερη για οποιοδήποτε φίλο του σκακιού. Οι προϋποθέσεις συμμετοχής είναι η δημιουργία λογαριασμού στην σελίδα www.lichess.org και η εγγραφή στην ομάδα του Ν.Ο.Κ. στο lichess. N.C. Kalamata – Chess Academy

 

 

Tags: ,