Με 38 σκακιστές πήρε μέρος στα διαδικτυακά τουρνουά της Κυριακής ο Ν.Ο. Καλαμάτας που συνεχίζει τις δραστηριότητες του αποκλειστικά στο διαδίκτυο.

Στα τουρνουά αγωνίστηκαν πολλά παιδιά από την σκακιστική ακαδημία του , ενήλικοι σκακιστές που ανήκουν στην δύναμη του Ν.Ο.Κ. και μερικοί Καλαματιανοί σκακιστές που θέλησαν να παίξουν με την διαδικτυακή ομάδα του Ν.Ο.Κ. και τους οποίους ευχαριστούμε.

Η επόμενη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου με το Ν.Ο.Κ. να διεκδικεί την άνοδο του στην επόμενη κατηγορία των ομαδικών πρωταθλημάτων που συμμετέχουν ομάδες από όλο τον κόσμο.

https://lichess.org/tournament/N0HnHZON

Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου ο Ν.Ο.Κ. θα αγωνιστεί σε ένα πανευρωπαϊκό ομαδικό πρωτάθλημα στο οποίο θα πάρουν μέρος 200 ομάδες και χιλιάδες σκακιστές!

https://lichess.org/tournament/BcgWwVVv

Στα τουρνουά μπορεί να πάρει μέρος με την Καλαματιανή ομάδα κάθε φίλος του σκακιού , ακολουθώντας δύο βήματα . Να εγγραφεί δωρεάν στην σκακιστική σελίδα www.lichess.org και μετά να εγγραφεί και στην ομάδα του Ν.Ο.Κ. (N.C. Kalamata – Chess Academy ) στο lichess https://lichess.org/team/nc-kalamata-chess-academ