Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Μαΐου το 1ο Νεανικό Διαδικτυακό Τουρνουά Ράπιντ “Πελοπόννησος” . Διοργανωτές ήταν η Σ.Α. “Αργοναύτης” Κορινθίας και ο Ν.Ο. Καλαμάτας.

Στο τουρνουά συμμετείχαν 38 παιδιά απο σωματεία της Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π.. Μετά απο 7 αγώνες νικητής του τουρνουά ήταν ο Ηλίας Πουλόπουλος (Ν.Ο. Καλαμάτας) με 6 βαθμούς σε 7 αγώνες , δεύτερος στην τελική κατάταξη τερμάτισε ο Σταμάτης Δραγώνας (Ν.Ο. Καλαμάτας) με 5.5 βαθμούς και τρίτος ήταν ο Αναστάσης Λέκκας (Σ.Α. Αργοναύτης) με 5.5 βαθμούς. Πρώτο κορίτσι του τουρνουά ήταν η Ιωάννα Ταγκαλάκη (Σ.Ο. Φιλιατρών) με 5 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι νικητές κέρδισαν κύπελλα τα οποία θα τους παραδοθούν ταχυδρομικά.

Οι σκακιστές του Ν.Ο.Κ. που πήραν μέρος στους αγώνες ήταν οι : Ηλίας Πουλόπουλος , Σταμάτης Δραγώνας , Θοδωρής Αθανασόπουλος , Ανδριάνα Αθανασοπούλου , Χρήστος Βέκκος , Νικόλας Κυριακόπουλος , Χριστίνα Κουντούρη , Νικόλας Πετροπουλέας , Μακρής Κωνσταντίνος , Βασιλοπούλου Άννα , Σταματελόπουλος Γιώργος , Γεωργιλέας Γιώργος.

Οι υπεύθυνοι του σκακιστικού τμήματος του Ν.Ο.Κ. θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τους φίλους απο τον Αργοναύτη Κορινθίας και ιδιαίτερα τον κο. Κώστα Γεωργίου για την εξαιρετική συνεργασία.