Archive for Δεκέμβριος, 2013

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου τουρνουά Φυτευτού στο Ν.Ο.Κ.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου η σκακιστική  ακαδημία του Ν.Ο.Κ. διοργάνωσε το καθιερωμένο ετήσιο τουρνουά φυτευτού με τη συμμετοχή 17 ομάδων και 34 ατόμων.

Οι αγώνες διεξήχθησαν μέσα σε ένα φιλικό και χαλαρό κλίμα όπου συγκεκριμένοι κανόνες δεν υπήρχαν  και αν και το τουρνουά δεν μπορεί να περιγραφεί ως σκακιστικό , όλοι πέρασαν καλά  δίνοντας μας το μήνυμα  ότι τα απλά πράγματα είναι που κάνουν όμορφο τον αθλητισμό.

Να αναφέρουμε για την ιστορία ότι πρώτη ομάδα αναδείχθηκε η KlabAek  ( Βλαχάκης Νίκος , Κλαμπατσέας Χρήστος) με 16 βαθμούς δεύτερη ήταν η ομάδα των  Guardian Angels  (Φράγκου Μαρία , Κλημεντίδης Κώστας)με 14 βαθμούς και τρίτη η  Άγνωστη δύναμη (Μουτζούρης Ιάσονας , Τσιάλας Νίκος) με 14 βαθμούς στην βαθμολογία ακολούθησαν οι : Tower Dive ( Παπαδόπουλος Σπύρος , Σωφρονάς Ανδρέας)   , D-Bros ( Διασάκος Σπύρος , Διασάκος Δαμιανός)  , Χωρίς όνομα (Λιάκος Χρήστος , Χρυσομάλλης Στέλιος)   , Οι  Τζίμηδες ( Αγγελακάκης Τζίμης , Λούκας Δημήτρης) , Για δέσιμο ( Λούκα Μαριάνθη , Ρομπάκη Μαρία)  , Ακαταμάχητοι (Θωμαίδης Παναγιώτης , Σαραντόπουλος Κώστας)   , Οι κεραυνοί (Ξαρχάκος Παναγιώτης , Αθανασόπουλος Θοδωρής)  , Η δυνατή ομάδα ( Τσιάλας Παναγιώτης , Αργύρης Ηλίας)  , οι 2 σκακιστές (Χριστοπούλου Μαριλού , Παπανικολάου Ντύλαν) ,Κεραυνός (Χριστόπουλος Γιάννης , Θωμαίδης Μπάμπης)   , Δεν ξέρω (Μαντούκος Νίκος , Θεοχαρίδης Νίκος)  , Άπαιχτοι (Δραγώνας Γιώργος , Πουλόπουλος Ηλίας)  , Χρήστος Και Λένα (Χρήστος Αργύρης , Λένα Χάντζου) ,Νυχτερίδες ( Αδαμακόπουλος Δημήτρης , Κάββουρας Βασίλης) .

Tsektod – 01:20

Π.Ο.Α. Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. 2014 – Κλήρωση , Βασικές συνθέσεις

 

Ο προκριματικός όμιλος Α’ εθνικής 2014  της Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα (ξενοδοχείο Ostria) από 3 Ιανουαρίου έως 5 Ιανουαρίου με το πρόγραμμα των αγώνων να είναι το ακόλουθο :

1ος γύρος 3 Ιανουαρίου -18.00

Ν.Ο.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Π.Σ. ΣΠΑΡΤΗΣ
Ο.Σ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Σ.Ο. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
Α.Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ – Σ.Σ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ ‘Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ’

2ος γύρος 4 Ιανουαρίου -10.00

Π.Σ. ΣΠΑΡΤΗΣ – Σ.Σ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ ‘Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ’
Σ.Ο. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – Α.Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ
Ν.Ο.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Ο.Σ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

3ος γύρος  4 Ιανουαρίου -17.00

 Ο.Σ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Π.Σ. ΣΠΑΡΤΗΣ 
Α.Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ – Ν.Ο.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Σ.Σ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ ‘Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ’ – Σ.Ο. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

4ος γύρος  5 Ιανουαρίου -9.00

 Π.Σ. ΣΠΑΡΤΗΣ – Σ.Ο. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
Ν.Ο.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Σ.Σ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ ‘Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ’
Ο.Σ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ –  Α.Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ 

5ος γύρος  5 Ιανουαρίου -16.00

 Α.Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ – Π.Σ. ΣΠΑΡΤΗΣ
Σ.Σ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ ‘Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ –  Ο.Σ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Σ.Ο. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – Ν.Ο.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Τις βασικές συνθέσεις των ομάδων μπορείτε να τις διαβάσετε στην σελίδα της Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. 

Tsektod – 12:15

Tags: ,

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Σταυρούλα Τσολακίδου !!

 

1171

399

 

Η 13άχρονη Σταυρούλα Τσολακίδου σημείωσε μια από τις μεγαλύτερες διακρίσεις στην ιστορία του ελληνικού σκακιού καθώς αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια 2013 στην κατηγορία κορασίδων μέχρι 14 ετών . Οι αγώνες διεξήχθησαν  στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (στην πόλη Αλ Άιν) και η  καβαλιώτισσα σκακίστρια συγκέντρωσε 9 βαθμούς σε 11 αγώνες (8 νίκες, 2 ισοπαλίες , 1 ήττα) ενώ στην κατηγορία της συμμετείχαν 126 σκακίστριες από 63 χώρες.

Εμείς θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Σταυρούλα και να της ευχηθούμε ότι καλύτερο για την νέα χρονιά.

Η ελληνική αποστολή συμμετείχε με 20 σκακιστές –σκακίστριες στα παγκόσμια πρωταθλήματα με την απόδοση των παιδιών να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.

Επίσημη σελίδα των αγώνων

Αποτελέσματα της Ελληνικής αποστολής

Tsektod 12:50

Tags:

Π.Ο.Α. Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. 2014 , 3 Ιανουαρίου – 5 Ιανουαρίου

 

1

 

 

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΣΠΕΠ 2014 (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Α’ ΕΘΝΙΚΗΣ)

1. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Η  Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π.  προκηρύσσει  το  ομαδικό  πρωτάθλημα  2014 (προκριματικός  όμιλος  Α’ Εθνικής), που  θα διεξαχθεί από 03 έως 05 Ιανουαρίου 2014 στο ξενοδοχείο “OSTRIA” (www.hotel-ostria.gr) που βρίσκεται στην παραλιακή  λεωφόρο, Ναυαρίνου  95 – Καλαμάτα  με  συνδιοργανωτή τον  Ν.Ο. Καλαμάτας  (απόφαση  ΔΣ036/2013) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα :

Παρασκευή    03  Ιανουαρίου   2014 Άφιξη ομάδων – Τεχνική συνάντηση 17:00
Παρασκευή    03  Ιανουαρίου   2014

1ος   Γύρος

18:00
Σάββατο         04  Ιανουαρίου   2014

2ος   Γύρος

10:00
Σάββατο         04  Ιανουαρίου   2014

3ος   Γύρος

17:00
Κυριακή          05  Ιανουαρίου   2014

4ος   Γύρος

09:00
Κυριακή          05  Ιανουαρίου   2014

5ος   Γύρος

16:00
Κυριακή          05  Ιανουαρίου   2014 Τελετή  Λήξης – Αναχώρηση 20:00

Η έναρξη του 1ου γύρου μπορεί να μετατεθεί κατά μία ώρα για διευκόλυνση της άφιξης των ομάδων.

2. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δήλωσαν συμμετοχή οι παρακάτω ομάδες :

1. Ν.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2. ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

3.  Α.Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

4.  ΣΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ‘Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ’

5.  Σ.Ο. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

6.  ΣΠ ΣΠΑΡΤΗΣ

Όλα  τα  σωματεία  θα  πρέπει  να  δηλώσουν  την  βασική  σύνθεσή  τους  (20άδα), στο  email της ΕΣΣΠΕΠ:  esspep.skaki@gmail.com, μέχρι την Παρασκευή 27/12/2013.

Στη βασική σύνθεση (20άδα) θα πρέπει να αναφέρεται ο αριθμός μητρώου (ΕΣΟ και FIDE), ο διεθνής βαθμός αξιολόγησης (ή ο εθνικός αν δεν υπάρχει διεθνής) καθώς και η ημερομηνία γέννησης των σκακιστών- στριων που είναι μέχρι 20 ετών, (σύμφωνα με τη συνημμένη φόρμα). Τα ονόματα των αθλητών υποχρεωτικά αναγράφονται με λατινικούς χαρακτήρες.

Διευκρινίζεται ότι τα σωματεία στη βασική σύνθεση (20άδα) πρέπει να συμπεριλάβουν όλους τους σκακιστές και σκακίστριες που θα χρησιμοποιήσουν στο πρωτάθλημα. Όσοι δεν δηλωθούν στη βασική σύνθεση (20άδα) δεν μπορούν να λάβουν μέρος στους αγώνες.

3. ΑΡΧΗΓΟΙ ΟΜΑΔΩΝ

Κάθε σωματείο, παράλληλα με την κατάθεση της σύνθεσης ορίζει τον αρχηγό της ομάδας, καθώς και έναν αναπληρωματικό που τον αντικαθιστά σε περίπτωση αδυναμίας του πρώτου να εκτελέσει τα καθήκοντά του. Αρχηγός μπορεί να είναι και ένας από τους αγωνιζόμενους σκακιστές.

Ο αρχηγός είναι ο μόνος που εκπροσωπεί επίσημα την ομάδα. Έχει το αποκλειστικό δικαίωμα, χωρίς να σχολιάζει σκακιστικά τη θέση της παρτίδας, να υποδεικνύει σε παίκτη της ομάδας του να προτείνει ή να αποδεχτεί πρόταση ισοπαλίας ή να εγκαταλείψει την παρτίδα.Οποιαδήποτε συνεννόηση μεταξύ παικτών και αρχηγού γίνεται μόνο παρουσία του διαιτητή της συνάντησης.

Για τους αρχηγούς των ομάδων που δεν τηρούν τα όσα ρητά ορίζονται από την παρούσα προκήρυξη καθώς και από τους κανονισμούς της FIDE (C.06.15) και της ΕΣΟ μπορεί να επιβληθεί ποινή αποβολής από την αίθουσα των αγώνων χωρίς αναπλήρωση. Στην περίπτωση που ο αρχηγός είναι σκακιστής της ομάδας που  αγωνίζεται  ακόμα,  τότε  η  προαναφερόμενη  ποινή  μετατρέπεται  σε  παύση  από  τα  καθήκοντα  του αρχηγού χωρίς αναπλήρωση. 

4. ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Όπως προβλέπει το άρθρο 5, “ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ” του Κανονισμού Διασυλλογικών Πρωταθλημάτων (αποφ. ΔΣ ΕΣΟ 23/11/99) και σύμφωνα την ισχύουσα Γενική Οδηγία της ΚΕΔ, Συμπληρωματικά διευκρινίζονται τα παρακάτω:

4.1 Για να αγωνισθούν οι σκακιστές ενός σωματείου πρέπει να είναι παρόντες τουλάχιστον 6 από τους παίκτες που θα αγωνισθούν. Στην αντίθετη περίπτωση, λειτουργούν τα χρονόμετρα τους χωρίς να έχουν δικαίωμα να παίξουν κίνηση μέχρι να συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός παρόντων.

4.2 Μηδενίζονται μετά πάροδο 30 λεπτών από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του παιχνιδιού, όλοι οι παίκτες που δεν έχουν προσέλθει στον αγωνιστικό χώρο. Αν δεν έχουν προσέλθει 6 τουλάχιστον από μία

ομάδα, τότε μηδενίζεται ολόκληρη η ομάδα και εφαρμόζονται οι διατάξεις του Κανονισμού Διασυλλογικών Πρωταθλημάτων (άρθρο 3.3.1). Στην περίπτωση αυτή κενές θεωρούνται οι σκακιέρες των παικτών που δεν έχουν παρουσιασθεί στην σκακιέρα που αγωνίζονται

4.3 Οι ομάδες παραδίδουν τις συνθέσεις τους το αργότερο 30 λεπτά πριν την έναρξη των αγώνων στονΕπικεφαλής Διαιτητή. Στην περίπτωση που κάποια ομάδα δεν καταθέσει εμπρόθεσμα τη σύνθεσή της τότε αγωνίζεται με τη σύνθεση του αμέσως προηγούμενου γύρου, ενώ εάν δεν καταθέσει σύνθεση στον 1ο γύρο, αγωνίζεται υποχρεωτικά με τη βασική σύνθεση όπως δηλώθηκε μέχρι την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013 (ισχυρότερη 10άδα).

Αν κάποια ομάδα δεν έχει παραδώσει στο διαιτητή τη σύνθεση της μέχρι την καθορισμένη ώρα για την έναρξη των αγώνων, τίθενται σε λειτουργία τα χρονόμετρα των σκακιστών της χωρίς αυτοί να έχουν δικαίωμα να αγωνισθούν πριν δοθεί η σύνθεση.

Ο  διαιτητής  ελέγχει  τις  συνθέσεις  των  ομάδων,  με  την  προϋπόθεση  ότι  παρέλαβε  τις  συνθέσεις τουλάχιστον τριάντα λεπτά πριν από την ώρα έναρξης του αγώνα. Αν η σύνθεση παραδοθεί στο διαιτητή με καθυστέρηση, οι παίκτες του υπεύθυνου σωματείου θα χρεωθούν στα χρονόμετρά τους τον αντίστοιχο χρόνο της τυχόν καθυστέρησης στην έναρξη των αγώνων.

Μετά  τον  έλεγχο  του  διαιτητή  ή  και  παράλληλα  ασκείται  υποχρεωτικά  ο  ίδιος  έλεγχος  και  από  τους αρχηγούς των δύο ομάδων.

4.4 Ο διαιτητής και οι δύο αρχηγοί, πριν την έναρξη των αγώνων, υπογράφουν υποχρεωτικά στο Φύλλο Αγώνος αποδεχόμενοι τον έλεγχο της νομιμότητας συμμετοχής των παικτών και κανονικότητας της σύνθεσης των ομάδων και δεσμεύουν τα σωματεία τους επί των θεμάτων που επικύρωσαν με την υπογραφή τους. Εάν κάποιος αρχηγός ομάδας αρνηθεί να υπογράψει τότε μηδενίζεται η ομάδα του και εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις του κανονισμού.

4.5 Δεν αρχίζουν οι αγώνες πριν ολοκληρωθούν οι έλεγχοι νομιμότητας συμμετοχής και κανονικότητας της

σύνθεσης από τον Διαιτητή και τους αρχηγούς των ομάδων. Αν για οποιονδήποτε λόγο κατά την υποβολή των συνθέσεων ή και πριν την έναρξη των αγώνων , διαπιστωθεί αντικανονικότητα συμμετοχής ή σύνθεσης, το υπαίτιο σωματείο καλείται να αποκαταστήσει αμέσως την αντικανονικότητα (σε βάρος του χρόνου των συγκεκριμένων σκακιέρων αν διαπιστωθεί λίγο πριν την έναρξη των αγώνων).

4.6 Ο διαιτητής δεν επιτρέπει σε καμία περίπτωση την συμμετοχή παίκτη που:

4.6.1 Δεν έχει προσκομίσει το Δελτίο του Αθλητικής Ιδιότητας και Υγείας Αθλητή. Το δελτίο αυτό θεωρείται κανονικό αν φέρει όλες τις σχετικά προβλεπόμενες υπογραφές και σφραγίδες ιατρού και σωματείου.

4.6.2 Δεν είναι στη σκακιέρα που προβλέπεται από τη σύνθεση των ομάδων.

4.7 Τα σωματεία δεν έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης επί θεμάτων αντικανονικής συμμετοχής και σύνθεσης εάν δεν έχει γίνει ανάλογη μνεία στο Φύλλο Αγώνος πριν την έναρξη των αγώνων.

4.8 Μετά την έναρξη των αγώνων ουδεμία ποινή επιβάλλεται για λόγους νομιμότητας συμμετοχής των

αθλητών και κανονικότητας της σύνθεσης των ομάδων.

4.9 Καταργείται η παράγραφος 2.11.2 του Κανονισμού Διασυλλογικών Πρωταθλημάτων και κατά συνέπεια

αίρεται το αυτοδίκαιο της επιβολής βαθμολογικών ποινών από την διοργανώτρια αρχή για θέματα αντικανονικότητας σύνθεσης των ομάδων.

5.   ΔΙΑΜΟΝΗ

Για όσους ενδιαφέρονται να μείνουν στα Ξενοδοχεία των αγώνων  www.hotel-ostria.gr οι τιμές δωματίου ανά διανυκτέρευση με πρωινό είναι:

ΤΥΠΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

TIMH

Μονόκλινο

30 €

Δίκλινο

35 €

Τρίκλινο

45 €

Η κράτηση των δωματίων γίνεται απ’ ευθείας στο Ξενοδοχείο στο τηλέφωνο 27210 25751 : ενώ η διαμονή δεν είναι υποχρεωτική. 

6. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα σωματεία είναι υπεύθυνα για τη διαμονή, διατροφή και την μετακίνησή τους από και προς το χώρο αγώνων.

Τα οδοιπορικά που θα λάβουν τα σωματεία που θα μετακινηθούν είναι τα παρακάτω:

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ  ΟΜΑΔΙΚΟΥ(ΠΟΑ)  2014
Α/Α

ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Χλμ Γευμ. Διαν. Άτομα ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΕΣΣΠΕΠ ΥΠΟΛΟΙΠΟ

1

Ν.Ο.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2

Ο.Σ.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

3

Α.Ο.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ 215

4

2

10

420,00 30,00 390,00

4

ΣΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ 137

4

2

10

365,00 30,00 335,00

5

ΣΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ 82

4

2

10

328,00 30,00 298,00

6

ΠΣ ΣΠΑΡΤΗΣ 59

4

2

10

310,00 30,00 280,00
1.423,00 120,00 1.303,00

Για την καταβολή των οδοιπορικών απαραίτητη είναι η προσκόμιση γραμματίου είσπραξης από το σωματείο. Μετά  την  παραλαβή  του  γραμματίου  είσπραξης  από  τον  Ταμία, το  ποσό  θα  κατατίθεται  στον τραπεζικό λογαριασμό του σωματείου, ή θα παραδοθεί στα σωματεία στον χώρο αγώνων.

Στο γραμμάτιο είσπραξης το ποσό που θα αναφέρεται είναι αυτό που αναγράφεται στη στήλη Οδοιπορικά.

Για τα υπόλοιπα ποσά θα κοπούν αποδείξεις είσπραξης από την ΕΣΣΠΕΠ.

7. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ – ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Διευθυντής Αγώνων ορίσθηκε η κα Τούλα Χατζηπαναγιώτου. Οι διαιτητές θα ορισθούν από την ΤΕΔ.

8. ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ – ΓΕΝΙΚΑ

Ισχύουν τα άρθρα της αρχικής προκήρυξης που δεν διαφοροποιούνται.

Για κάθε ζήτημα που δεν προβλέπεται από αυτή την Προκήρυξη ή από τους κανονισμούς της FIDE και της

ΕΣΟ, αρμόδια είναι η διεύθυνση των αγώνων.

Κάλυψη των αγώνων θα υπάρχει από την ιστοσελίδα των διοργανωτών   www.nokchess.gr και την ιστοσελίδα της ΕΣΣΠΕΠ  www.esspep.gr.

Tsektod – 12:45

 

 

Tags: , ,

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου , σκακιστικές εκδηλώσεις στο Ostria

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου η σκακιστική ακαδημία του Ν.Ο.Κ. διοργάνωσε 2 τουρνουά μπλίτζ με τη συμμετοχή 45 ατόμων. Τα τουρνουά διεξήχθησαν με ελβετικό σύστημα 7 γύρων και χρόνο σκέψης 5΄για κάθε συμμετέχοντα , ενώ τους αγώνες φιλοξένησε για μια φορά ακόμα το  Ξενοδοχείο Ostria.

Το πρώτο  τουρνουά είχε την επωνυμία , 4ο  τουρνουά μπλίτζ “ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ ” , και συμμετείχαν σκακιστές-σκακίστριες κάτω των 12 ετών. Νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο Σαραντόπουλος Κωνσταντίνος με 6 βαθμούς ,δεύτερος ήταν  ο Θωμαίδης Παναγιώτης επίσης με 6 βαθμούς και στην τρίτη θέση κατετάγη ο  Βυθούλκας Δημήτρης με 5 βαθμούς. Πρώτο κορίτσι των αγώνων με 5 βαθμούς ήταν η Κατερινοπούλου Ηλιάνα, αναλυτικά οι συμμετέχοντες ήταν : Αθανασόπουλος Θοδωρής , Κατερινόπουλος Νικόλας , Ξαρχάκος Παναγιώτης , Δραγώνας Γιώργος , Χριστόπουλος Γιάννης , Παπανικολάου Ντύλαν , Θωμαίδης Μπάμπης , Χριστοπούλου Μαριλού , Κούκος Γιώργος , Λυμπερόπουλος Σταύρος , Χριστοπούλου Δέσποινα , Ψώνης Γιώργος , Κατσαρέας Μιχάλης , Χάντζου Ελένη , Τζάννες Νίκος , Ψώνης Γιάννης , Μαντούκος Νίκος , Κατσαρέας Κωνσταντής , Δικαίος Άγγελος , Αργύρης Χρήστος , Αδαμακόπουλος Δημήτρης , Αργύρης Ηλίας , Κυβέλος Χρήστος.

Στο δεύτερο τουρνουά που είχε την επωνυμία 5ο  ανοιχτό τουρνουά μπλίτζ  “ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Κ.ΚΟΥΜΑΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ” νικητής αναδείχθηκε ο Πετριτάι Φώτης με 6 βαθμούς και τον ακολούθησαν οι , Μουτζούρης Μανώλης και  Διαμαντέας Πέτρος με  5.5 βαθμούς, ενώ πρώτη γυναίκα του τουρνουά ήταν η Λούκα Μαριάνθη με 3.5 βαθμούς. Στο τουρνουά συμμετείχαν οι   , Λαμπρακόπουλος Αλέξανδρος  , Λιάκος Χρήστος , Καλογεράκος Σταμάτης , Παπαδόπουλος Σπύρος , Σωφρονάς Ανδρέας , Κλαμπατσέας Χρήστος, ,Τσιάλας Νίκος ,  Ρομπάκη Μαρία ,Χρυσομάλλης Στέλιος , Λούκας Δημήτρης, Κλημεντίδης Κώστας , Κεχαγιάς Κωνσταντίνος , Καβουρίνου Πολυξένη , Κούτσιακας Γιώργος.

Επίσης βραβεύτηκαν και οι νικητές του 4ου ανοιχτού τουρνουά “ Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας”  που ολοκληρώθηκε στις 24 Νοεμβρίου με τις 3 πρώτες θέσεις να καταλαμβάνουν οι  Διαμαντέας Πέτρος , Καλογεράκος Σταμάτης , Λαμπρακόπουλος Αλέξανδρος , πρώτη γυναίκα αναδείχθηκε η Μαριάνθη Λούκα και πρώτος στην κατηγορία κάτω των 12 ετών ήταν ο Ανδρέας Σωφρονάς.

Τέλος αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια και τον ενθουσιασμό που επέδειξαν κατά την διάρκεια των αγώνων , ενώ θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους χορηγούς των τουρνουά για την αρωγή τους και στους γονείς των παιδιών για την παρουσία και την συμπαράσταση τους,

 Tsektod – 12:55

Tags: