Ολοκληρώθηκαν εχθές τα ατομικά νεανικά παίδων-κορασίδων-εφήβων ΕΣΣΠΕΠ 2017 στην αθλητική κατασκήνωση SportCamp στο Λουτράκι.

Τους αγώνες διοργάνωσε με επιτυχία η Σκακιστική Ακαδημία Αργοναύτης Κορινθίας με τη συμμετοχή 69 σκακιστριών – σκακιστών.

Ο Ν.Ο. Καλαμάτας εκπροσωπήθηκε απο τους 15 αθλητές που ακολουθούν : Κουμουνδούρος Παναγιώτης , Κωστεάς Αθανάσιος , Ταβουλαρέας Νικόλαος , Κατσαρέας Κωνσταντίνος , Αθανασόπουλος Θεόδωρος , Κατσαρέας Μιχάλης , Δραγώνας Γιώργος , Βέκκος Χρήστος , Σαραντόπουλος Κωνσταντίνος , Πουλόπουλος Ηλίας , Αθανασοπούλου Ανδριάνα , Παντελοπούλου Ελένη , Παντελοπούλου Δέπσοινα , Φράκου Ευγενία και Φράγκου Μαρία.

Το σκακιστικό τμήμα του Ν.Ο.Κ. σημείωσε πολλές επιτυχίες με τους Αθανασόπουλου Θεόδωρο να είναι πρωταθλητής στην κατηγορία 12 χρονών με 5 νίκες σε 5 αγώνες , τη Φράγκου Μαρία να είναι πρωταθλήτρια στην κατηγορία των κοριτσιών-16 και την Αθανασοπούλου Ανδριάνα να είναι πρώτη στην κατηγορία των κοριτσιών-10. Τη δεύτερη θέση πήραν οι Σαραντόπουλος Κωνσταντίνος στην κατηγορία Αγόρια-14 και Κουμουνδούρος Παναγιώτης στην κατηγορία αγόρια-08. Χάλκινο μετάλλιο κέρδισαν οι Παντελοπούλου Ελένη στην κατηγορία Κορίτσι-12 και Παντελοπούλου Δέσποινα στην κατηγορία κορίτσι-14.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στην σελίδα μας στο facebook (Σκακιστική Ακαδημία Ν.Ο. Καλαμάτας).

Αναλυτικά αποτελέσματα

Nokchess – 12:50