Τουρνουά 20 Δεκεμβρίου (1) φυτευτο

 

 

20 Δεκεμβρίου φυτευτό νοκ (5)
Δύο όμορφες σκακιστικές εκδηλώσεις διοργάνωσε η σκακιστική ακαδημία του Ν.Ο. Καλαμάτας την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου.

Το πρωί στις 10.00 στο εντευκτήριο της ακαδημίας διεξήχθη το 8ο τουρνουά για σκακιστές χωρίς αθλητικό δελτίο. Στο τουρνουά συμμετείχαν οι : Ταβουλαρέας Νικόλας , Κωστέας Αθανάσιος , Ασημακόπουλος Μάξιμος , Μιχαλόπουλος Θάνος , Λεβαντής Σταύρος , Αθανασόπουλος Ηλίας , Μποντούρογλου Νίκος ,Κουμουνδούρος Πάνος , Χειλάς Γιάννης , Σπυρόπουλος Παναγιώτης ,Σχοινάς Νίκος , Σχοινάς Σπύρος και Θεοχαρίδης Νίκος.

Ήταν μια καλή ευκαιρία για τους μικρούς σκακιστές του Ν.Ο.Κ. να προπονηθούν και να ετοιμαστούν για τα επίσημα τουρνουά του 2016. Για τη ιστορία να αναφέρουμε οτι πρώτος στο τουρνουά ήταν ο Γιάννης Χειλάς με 4 βαθμούς σε 5 αγώνες σε ισοβαθμία με τους Θεοχαρίδη Νίκο και Κωστέα Θάνο που πήραν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Το απόγευμα στις 18.00 διεξήχθη το 6ο τουρνουά ομαδικού σκακιού (φυτευτό). Οι ομάδες που πήραν μέρος ήταν οι ακόλουθες : Καφενόβιοι (Πουλόπουλος Ηλίας , Θωμαΐδης Μπάμπης) , Without name (Σωφρονάς Ανδρέας,Παπαδόπουλος Σπύρος) , Ότι πεις εσύ (Θωμαΐδης Παναγιώτης-Δραγώνας Γιώργος) , Χαχα (Κορδελάκος Χρύσανθος,Ποντίκης Ηλίας) , Δεν ξέρω (Λιάκος Χρήστος,Τσεκούρας Θοδωρής) , Οι Μπασκεμπολίστες (Βέκκος Χρήστος,Θεοχαρίδης Νίκος ) , Μελομακάρονα (Μάρας Γιώργος , Σπυριδωνίδης Ηρακλής) , Λούκα-Team (Λούκα Μριάνθη,Φράγκου Μαρία) , Όχι Κύριε (Ξαρχάκος Παναγιώτης, Ταβουλαρέας Νίκος ) Gold Gladiators (Σπυριδωνίδης Γιάννης , Αργύρης Ηλίας ). Οι 3 πρώτες ομάδες του τουρνουά ήταν οι «Δεν ξέρω» , «Without Name » και «Καφενόβιοι ».

Η σκακιστική ακαδημία του Ν.Ο.Κ. απο τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου μέχρι και την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου θα συνεχίσει την πλούσια δράση της με την διεξαγωγή 3 σκακιστικών σεμιναρίων τα οποία θα απευθύνονται στους αρχάριους, μέσους και προχωρημένους αθλητές της , στα σεμινάρια θα διδάξει ο ομοσπονδιακός μαιτρ  κ. Τσεκούρας Θοδωρής.

Οι προπονήσεις στην ακαδημία του Ν.Ο.Κ. θα σταματήσουν στις 23 Δεκεμβρίου και θα ξεκινήσουν πάλι με το νέο έτος στις 6 Ιανουαρίου.

Οι υπεύθυνοι του σκακιστικού τμήματος θα ήθελαν να ευχηθούν στους αθλητές και  στις οικογένειες τους , στους φίλους και χορηγούς του Ν.Ο.Κ. ένα δημιουργικό 2016 γεμάτο υγεία και υπομονή.

 

Nokchess – 15:10