Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά μπλίτς του Ν.Ο.Κ. με διεθνή αξιολόγηση που διεξήχθη την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στο εντευκτήριο της σκακιστικής ακαδημίας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Στο τουρνουά 9 γύρων (με χρόνο σκέψης 3 λεπτά  συν 2 δευτερόλεπτα ανά κίνηση) συμμετείχαν 26 άτομα με νικητή τον σκακιστή του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Μανώλη Μουτζούρη με 8 βαθμούς, στην δεύτερη θέση τον ακολούθησε ο Φώτης Πετριτάι (ΟΣΚ) με 7.5 βαθμούς και τρίτος στην τελική βαθμολογία ήταν ο Πέτρος Διαμαντέας (ΝΟΚ) με 6 βαθμούς σε ισοβαθμία με τους Καλογεράκο Σταμάτη (ΝΟΚ) και τον νεαρό σκακιστή του ΝΟΚ Παπαδόπουλο Σπύρο. Πρώτη γυναίκα του τουρνουά ήταν η Μαριάνθη Λούκα (ΝΟΚ) ενώ πρώτος στην κατηγορία κάτω των 12 ετών ήταν ο Σαραντόπουλος Κωνσταντίνος (ΝΟΚ) με 5 βαθμούς σε ισοβαθμία με τους Θωμαΐδη Παναγιώτη (ΝΟΚ) και τον δεκάχρονο Κατσαρέα Μιχάλη (ΝΟΚ) που ήταν και η ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ; Περράκης Χρόνης , Κορωνιός Δημήτρης , Σολακίδης Παναγιώτης , Λιάκος Χρήστος , Μητσέας Παναγιώτης , Σωφρονάς Ανδρέας , Μπακής Απόλλων , Καρακαϊδός Γιώργος , Θωμαίδης Μπάμπης , Σκόκος Γεώργιος, Κλαμπατσέας Χρήστος , Ντάκουρης Βασίλης , Χριστόπουλος Γιάννης , Δραγώνας Γιώργος , Αργύρης Χρήστος-Ευφραίμ , Ξαρχάκος Παναγιώτης και Αργύρης Χρήστος-Παναγιώτης.

Διευθύντρια αγώνων ήταν η έφορος του τμήματος Τούλα Χατζηπαναγώτου και διαιτητής των αγώνων ο Θοδωρής Τσεκούρας.

 

Tsektod 10:20