Ολοκληρώθηκαν σήμερα στο ξενοδοχείο Rex με 42 συμμετοχές τα 2 ανοιχτά σκακιστικά τουρνουά ράπιντ που διοργάνωσε ο Ο.Σ. Καλαμάτας.
Ο Ναυτικός όμιλος Καλαμάτας συμμετείχε με 18 σκακιστές-σκακίστριες στους αγώνες κερδίζοντας διακρίσεις και στα 2 τουρνουά.
Στο τουρνουά κάτω των 12 ετών ο Παναγιώτης Θωμαίδης του Ν.Ο. Καλαμάτας ήταν πρώτος με 6 βαθμούς σε 6 αγώνες , δεύτερος ήταν ο σκακιστής του Ν.Ο. Καλαμάτας Κωνσταντίνος Σαραντόπουλος με 5 βαθμούς , και τρίτος ο Χαράλαμπος Θωμαίδης (Ν.Ο.Καλαμάτας ) με 4 βαθμούς σε ισοβαθμία με τους Χριστόπουλο Γιάννη (Ο.Σ.Κ.) , Ξαρχάκο Παναγιώτη (Ν.Ο.Κ.) ,Φράγκου Ευγενία (Ν.Ο.Κ.) που ήταν και το πρώτο κορίτσι του τουρνουά , Κορδελάκο Χρύσανθο (Ο.Σ.Κ.).
Στο ανοιχτό τουρνουά πρώτος ήταν ο σκακιστής του Ν.Ο. Καλαμάτας Μουτζούρης Μανώλης με 5 βαθμούς σε 6 αγώνες τον ακολούθησε στην δεύτερη θέση ο Παναγιώτης Σακκάς (Ν.Ο. Καλαμάτας ) με 4.5 βαθμούς και τρίτος αναδείχθηκε ο Διαμαντέας Πέτρος (Ν.Ο. Καλαμάτας) με 4 βαθμούς σε ισοβαθμία με τους , Δασκαλαντωνάκη Δημήτριο , Σωφρονά Ανδρέα (Ν.ΟΚ.) , Κυριακόπουλο Αντώνιο (Ο.Σ.Κ.) , Κορωνιό Δημήτριο (Ο.Σ.Κ.) , πρώτη γυναίκα του τουρνουά με 3 βαθμούς ήταν η Μαριάνθη Λούκα (Ν.Ο.Καλαμάτας ) με 3 βαθμούς.
Το Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας εκπροσώπησαν έχοντας αρκετά ικανοποιητική απόδοση και οι : Καλογεράκος Σταμάτης , Παπαδόπουλος Σπύρος , Φράγκου Μαρία , Ρομπάκη Μαρία . Αργύρης Ηλίας , Αργύρης Χρήστος , Παντελοπούλου Δέσποινα , Παντελοπούλου Ελεάνα.

Αναλυτικά αποτελέσματα – Βαθμολογία ανοιχτού τουρνουά ράπιντ
Αναλυτικά αποτελέσματα – Βαθμολογία ανοιχτού τουρνουά ράπιντ κάτω των 12 ετών

 

Tsektod – 19:50