11ο Δημοτικό τουρνουά (4)

11ο Δημοτικό τουρνουά (5)

11ο Δημοτικό τουρνουά (3)

11ο Δημοτικό τουρνουά (2)

 

Την Κυριακή 2 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στον χώρο του 11ου  δημοτικού σχολείου Καλαμάτας το 1ο εσωτερικό πρωτάθλημα του σχολείου.

 Το τουρνουά ήταν 5 γύρων με χρόνο σκέψης 15 λεπτά ανά σκακιστή – σκακίστρια . 

Στους αγώνες συμμετείχαν 20 παιδιά με τον Τερζίδη Γρηγόρη να κερδίζει την πρώτη θέση με 5 βαθμούς , και τους Κακαρούμπα Βασίλη και Πουλακίδα Χρήστο να βρίσκονται στην δεύτερη και τρίτη θέση της τελικής κατάταξης με 4 βαθμούς ο καθένας., πρώτο κορίτσι του τουρνουά αναδείχτηκε η Βαγενά Σοφία με 3.5 βαθμούς. 

Αναλυτικά οι συμμετέχοντες ήταν οι ακόλουθοί : Τασσόπουλος Κωνσταντίνος , Πουλακίδας Δημήτρης , Σκουρτσίδης Λεωνίδας , Τασσόπουλος Αθανάσιος , Μήτσος Χρήστος , Σκουρτσίδης Κωνσταντίνος , Πλεματιά Δήμητρα , Θεοδοσοπούλου Χριστίνα , Πλεματιάς Χρήστος , Πλεματιάς Νίκος , Θεοχαρίδης Νίκος , Μοσχολέας Νίκος , Βρυώνη Ευαγγελία , Αντωνόπουλος Δημήτρης , Δημητρόπουλος Αντώνης , Δημητροπούλου Άννα Μαρία.  

 Το τουρνουά διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 11ου δημοτικού σχολείου με την άδεια του διευθυντή  κ. Χαϊδεμένου Παναγιώτη και  σε συνεργασία με το σκακιστικό τμήμα του Ν.Ο. Καλαμάτας .

 Από το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στην διεξαγωγή του τουρνουά   βοήθησαν οι κυρίες Κανελλοπούλου Μαρία , Γεωργακοπούλου Βίκυ καθώς και ο κ. Σαραντόπουλος Αθανάσιος , διαιτητής των αγώνων ήταν ο σκακιστής του Ν.Ο.Κ.  κ. Τσεκούρας θοδωρής.

 

Tsektod – 10:05