Το διήμερο 5-6 Νοεμβρίου διεξήχθη στην Μεσσήνη το νεανικό ομαδικό πρωτάθλημα Ε.Σ.Σ,ΠΕ.Π 2011 με τη συμμετοχή 7 ομάδων ( Ν.Ο.Κ.  , Σ.Ο. Φιλιατρών , Φ.Ο. Τρίπολης , Σ.Σ. Ναυπλίου , Π.Σ Σπάρτης , Ιάσων Μεσσήνης και Ο.Σ. Καλαμάτας.)

 

Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχτηκε η ομάδα του Ν.Ο.Κ. την δεύτερη θέση κατέλαβε η ομάδα των Φιλιατρών με την ομάδα της Τρίπολης να ακολουθεί στην τρίτη θέση.

Για τα δεδομένα της Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π.  τα περισσότερα  σωματεία ανταποκρίθηκαν με θερμό τρόπο  στο κάλεσμα των αγώνων , δείχνοντας ότι υπάρχει ενδιαφέρον και διάθεση για κάτι καλύτερο στο μέλλον , ευελπιστούμε στην επόμενη διοργάνωση  να πάρουν επιτέλους μέρος όλες οι ομάδες της Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π.

Η ομάδα του Ν.Ο.Κ. θα πάρει μέρος στην τελική φάση του νεανικού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο Βραχάτι Κορινθίας ( που παραδόξως δεν συμμετείχε στους αγώνες )  με σκοπό απλά να παίξουν τα παιδιά παρτίδες , γεγόνος  τόσο δύσκολο στην απομονωμένη σκακιστικά  πόλη της Καλαμάτας.

Αξίζουν συγχαρητήρια όλοι οι σκακιστές και σκακίστριες που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα και βοήθησαν στο να διεξαχθεί ένα ενδιαφέρον τουρνουά με αρκετές μαχητικές και όμορφες παρτίδες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Ν.Ο.Κ. ήταν Ν.Ο.Κ. – Σ.Ο. Φιλιατρών 5.5 – 0.5 , Ν.Ο.Κ. –  Σ.Σ. Ναυπλίου 5.5.- 0.5 και Ν.Ο.Κ. – Φ.Ο. Τρίπολης 6 – 0 .

αναλυτικά αποτελέσματα – τελική βαθμολογία

Tse 13:15